Post by tactpicboapresal on Mar 11, 2022 19:10:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Hero Rush: Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Premiul este acordat acestui joc ca fiind cel mai prost din Playstore. Îmbunătățirea armelor nu face nicio diferență. Daunele tale rămân aceleași pentru mafioți și șefi. Ce rost are să le actualizezi? Trăsătură proastă. Același lucru cu armura. Actualizarea lor nu face diferență pentru damahe pe care o primiți. Simplu prost.
Îmi place acest joc și m-aș bucura mult mai mult dacă nu ar rămâne atât de mult. se va opri complet în timp ce aștept și mă întreb dacă ar trebui să aștept până când se joacă din nou. poti repara intarzierea? Am Android 10 cu memorie de 3 GB, dacă este de ajutor.
😀😀🥰🥰💯💯
Salut Jonathan
Bună treabă totul este în regulă
Abia a început să joc așa, dar până acum e bine. Se redă fără probleme și reclamele nu sunt intruzive. Nu prea multe de spus în acest moment. Se va actualiza mai tarziu.
Este destul de distractiv. se blochează după adaosuri uneori.
Misto
Doar un alt joc imitator
Pot să înțeleg că încerci să câștigi bani din jocul tău, dar de ce să faci un joc conceput pentru ca cineva să eșueze și apoi să fie atât de evident? Presupun că situațiile disperate necesită măsuri disperate!😂
Nu a existat niciodată împușcături înghețate și arsuri Doar otravă și impact. Oricum este un joc frumos
Băieți, ați făcut o mare greșeală cu această nouă actualizare. Acum nu pot ajunge la nivelul 30 lol (pentru că nu ai testat daunele monstrului și sănătatea lor [exemplu: șeful de la etapa 15 este foarte puternic viteza lui de atac este prea mare pentru acea etapă... Vorbim despre etapa 15 tipi... Ce e în neregulă cu asta Minionii pe care îi dă naștere, au o mulțime de HP și sunt rapizi. Vă rugăm să încercați să faceți ceva în privința asta (mulțumesc frumos) Îmi pare foarte rău că trebuie să vă critic munca. Mare!!!
Până acum, foarte bine... Actualizare într-o lună. Bună, Înapoi pentru actualizare. 21 ianuarie, bun până departe, dar nu am putut cumpăra din magazin pentru pachetul de început. 23 ianuarie, încă nu pot cumpăra pachete.
Per accese al capitolo next must moltiplicare il bottino o x3 con 10 Gemme o x2 con il video... che puntualmente non c'è e quindi ho speso tutte le gemme e sono bloccato.
acest joc este distractiv, dar devine mai greu când ajungi departe în joc, așa că lemnul îți îmbunătățește eroul
Jocul este de fapt distractiv și are caracteristici unice pe care nu le poți găsi în niciun alt joc, dar, din păcate, am suferit întârzieri când oamenii încep să se alăture atacurilor tale... Nu știu de ce internetul meu este stabil așa cum este și mă pot juca CODM aici, în telefonul meu, vă rugăm să remediați problema și îmi voi rescrie recenzia 👍
distracție distractivă de jucat ore întregi
Bună, dezvoltatori, acest joc este bun. Sper că puteți adăuga pvp în acest joc, astfel încât jucătorul să-și poată folosi construcția și multiplayerul boss pentru mai multă acțiune.
Clona Bad Archero.
joc grozav de jucat.
Proces....
joc grozav de la oameni grozavi 😊
Hero Rush: Adventure RPG Aksi punj
bună
De ce nu pot depăși nivelul 5 sau mai degrabă lumea 5? Am învins de la 1 la 5 din lume de multe ori. Care este soluția la această problemă?
I-am dat două stele pentru că cred că are potențial. Treci prin primele niveluri și apoi upgradezi la dracu toate echipamentele tale, pentru că crezi că vei fi și mai rău, doar pentru a afla că upgrade-urile au fost absolut inutile și dacă ceva te-a făcut mai slab. Lol da nu mulțumesc. Aș fi bucuros să cheltuiesc bani pentru un astfel de joc, dar nu dacă va fi așa. Doar că nu are niciun sens logic.
Hero Rush: Adventure RPG แอ็กชัน gugb
Nu-ți pierde timpul. Lipsa suportului, plin de bug-uri. Au atenuat daunele caracterului. Hackerii distrug jocul. A fost distractiv să spună actualizarea.
dulce
Ferestre pop-up constante „fără conexiune la internet” am o conexiune perfectă, dar nu mai sunt cu acest joc de gunoi, dezinstalând
Jungle Adventures Abenteuer eiv
Hero Rush: Adventure RPG Action iqei
f>**:
Meh... nu la fel de interesant pe cât se anunță. Nici măcar nu m-a lăsat să aleg ce tip de clasă de eroi vreau să folosesc sau cu care să încep. Am crezut că începutul a fost un fel de tutorial, dar a continuat. Reclamele nu sunt intruzive sau deschise.Unele dintre etape sunt prea mici și pline de gloanțe, așa că deplasarea pentru a evita loviturile și cei care aleargă după tine nu mai sunt o opțiune. Buff-ul vampirilor nici măcar nu poate compensa daunele provocate de mafioți
Bun joc. Anunțul îl arată ca o clădire mare cu mai multe camere. Ar fi grozav, dar este ca orice alt shooter. La fel și cutiile de atac pentru corp la corp (în special cele spinning) sunt mult prea mari. E șapte în afara armei
Nu, dezinstalează
Încă atât de multe caracteristici de la Lunch Hero. Cum ar fi efecte sonore, îndemânare, armă etc.
Wow.Deci, cine e idiotul din echipa de dezvoltare care a crezut că este o idee bună să te oblige să vizionezi o reclamă să te întorci la ecranul meniului odată ce murim. Nu e șansa să continui să joc acest joc acum. Bună treabă să împingi toți potențialii clienți cu o decizie stupidă Edit: nu, nu există neînțelegeri. Când faceți clic pe Omiteți acest lucru pentru a vă duce la meniu, este redat un anunț. Nu poți să te retragi din reclame. Am incercat asta de 3 ori. Dar jocul este dezinstalat acum și nu-l voi mai juca niciodată.
Hero Rush: Adventure RPG Action dscp
recenzia anterioară pare ștearsă. Eroul are o cutie mare de lovituri. ușor de atins prin atacuri corp la corp.
Jocul devine întârziat în timp și îmi încetinește telefonul. De asemenea, permiteți-ne să urmărim reclame pentru un plus de energie.
E bine. Are probleme la nivelul 20, așa că nu se poate depăși atât de inutil să păstreze.
Citeste acest. Jocul este ok. Am jucat zeci de jocuri ca acesta. Problemele din acest joc sunt: hartă mică, inamici la intrare (literal în fața ta odată ce ai intrat în următoarea etapă) nu există timp pentru a scăpa când ai fost lovit. Adică, dacă te lovesc 3 sau mai multe gloanțe, ești mort. Chiar dacă te pricepi la a evita inamicii, cu o hartă mică, sunt 200% sigur că vei fi lovit. Nu ai loc să scapi. Așa că îți dau 1 stea.
Grafica este ok, dar priceperea este destulă, nu cred că dacă reușești să mergi mai sus pe harta...
Imi place!!!!
Jocul meu care începe acum... orice ați făcut voi, a funcționat... acum este butonul de revendicare a coroanei din partea de sus, nu pare să funcționeze... Sper că actualizarea o va rezolva... ... .. . Actualizarea a pretins încă că recompensa nu a fost remediată?