Post by discnoodtoregse on Feb 23, 2022 17:39:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ο κωδικός εξαπάτησης αυξάνει την αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Είναι εύκολο στην αρχή, αλλά γίνεται τόσο δύσκολο στο επίπεδο περίπου 50 και έχετε μόνο 4 ζωές, είναι επίσης εθιστικό, είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι ένα παιχνίδι για να σταματήσετε το κόψιμο.
Μου αρέσουν πολύ τα παζλ. Δεν με ενδιαφέρει πολύ η ιστορία, γι' αυτό εκτιμώ την επιλογή SKIP. Παρακαλώ διορθώστε τα freezeups! Τι θα λέγατε για εκείνες τις στιγμές που καταρρέουν διαφορετικά κύτταρα από αυτά που αγγίζω; Είναι αυτό ενσωματωμένο στο παιχνίδι για να με τρελάνει ή είναι σφάλμα;;
Lily’s Garden Başsındırma abd
Είναι πολύ και δύσκολο αλλά πολύ καλύτερο από τα τοπία αλλά είναι πάρα πολύ ωραίο
Ωραίο!!!
Δε βρίσκω το λόγο σε ένα παιχνίδι να κερδίζεις επίπεδο μετά από 200 προσπάθειες. Έχει νόημα;
Στην αρχή, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Έχει καλή ιστορία και μου αρέσει πολύ το παιχνίδι παζλ. Μετά από αρκετές ημέρες που παίζετε αυτό το παιχνίδι, συχνά κολλάει. Χρειάζομαι επανεκκίνηση αυτού του παιχνιδιού πολλές φορές μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πραγματικά ενοχλητικό.
Τέλειο
Είναι υπέροχο παιχνίδι, έχω εμμονή! Το μόνο μου θέμα είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκτήσω αστέρια.
Καλύτερο από τα περισσότερα παιχνίδια διακόσμησης. Η ιστορία είναι πραγματικά ξεκαρδιστική. Πραγματικά σε κάνει να θέλεις να παρακολουθήσεις την ιστορία. Υπέροχα χρώματα. Πολλά όμορφα αντικείμενα διακόσμησης κήπου. Καλό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε σε πολλά επίπεδα χωρίς να αγοράσετε νομίσματα ή ενισχυτές. Η μουσική είναι τυπική loop, αλλά αρκετά τρομερή. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια διακόσμησης του αγώνα 3.
Lily’s Garden ปริศนา vht
My Home - Design Dreams عمومی pls
Λατρεύω το παιχνίδι ειδικά που δεν έχει διαφημίσεις. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι τον τελευταίο μήνα περίπου το παιχνίδι μου παγώνει. Έχω επανεγκαταστήσει πολλές φορές..δεν έχασα ποτέ τίποτα..με κάνει χαρούμενο. Νομίζω ότι τελικά θα το φτιάξετε. Έτσι παίρνεις 4
Τα παιχνίδια είναι προκλητικά και η ιστορία με κάνει να επιστρέφω. Δυστυχώς, η ομάδα ανάπτυξης δυσκολεύεται να διατηρήσει την εξέλιξη της ιστορίας, οπότε υπάρχουν συχνά διαλείμματα. Όπως, παίξτε για μια μέρα και περιμένετε μια εβδομάδα για περισσότερες. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό. Υπήρξε ένα μικρό χρονικό διάστημα όπου αυτό βελτιώθηκε, αλλά επέστρεψε αμέσως σε μεγάλες ατημέλητες καθυστερήσεις στο παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Οι αγορές εντός εφαρμογής απαιτούνται λιγότερο συχνά από παρόμοια παιχνίδια για να συνεχίσετε να παίζετε, κάτι που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη!
Παίξτε για 900 λάβετε μόνο 50 έως 80 για μια νίκη. Νιώστε ότι πρέπει να αγοράσετε για να κερδίσετε. Ειναι γλυκο. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση του παιχνιδιού με πολλούς βοηθούς. Σας ευχαριστούμε που το κάνετε διασκεδαστικό
Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερες από μία εκδόσεις αυτού του παιχνιδιού. Μερικοί άνθρωποι γράφουν ότι το παιχνίδι είναι εύκολο και σπάνια ή ποτέ ξοδεύουν χρήματα για να περάσουν τα επίπεδα. Άλλοι παραπονιούνται ότι τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα και πρέπει να παιχτούν πολλές φορές. Απογοητεύονται ή πληρώνουν για να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Η εμπειρία μου είναι το τελευταίο.
Χαλια
Ήσυχο εθιστικό και χωρίς διαφημίσεις. Αλλά το παιχνίδι είναι απίστευτα ασυνεπές καθώς φτάνεις στα υψηλότερα επίπεδα. Παρά τα συνεχή μηνύματα προς την ομάδα υποστήριξης και τις διαβεβαιώσεις για επιδιορθώσεις...9 φορές στις δέκα δεν λειτουργεί σωστά.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι μέχρι που έφτασα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και τώρα θέλει να παίξει πια. Συνεχίζει να λέει ότι συνέβη ένα σφάλμα και μετά με κλωτσάει
Πολύ συχνά μερικά από τα επίπεδα φαίνονται εντελώς αδύνατο να νικήσετε τις πρώτες 10-15 φορές που θα το επιχειρήσετε και μετά θα το κερδίσετε με 18 κινήσεις. Δεν μου αρέσουν πραγματικά αυτά τα είδη παιχνιδιών όπου κάνεις συνεχώς αυτά τα παιχνίδια που «ταιριάζουν» για να προωθήσεις μια ιστορία.
Άλλαξα το παιχνίδι μου από το τηλέφωνο android στο chromebook μου και η διαφορά ήταν τόσο απίστευτη! Έπαιξα μια μέρα και μέχρι αργά το βράδυ! Όταν έκλεισα το chromebook μου, ήμουν στο επίπεδο 119 και τα πήγαινα εξαιρετικά! Καταπληκτικό τι έκανε αυτή η αλλαγή, τώρα παίζω μόνο το Lily's Garden στο chromebook μου! Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το παιχνίδι, σίγουρα υπάρχουν δύσκολα σημεία, αλλά αυτό είναι που κάνει ένα παιχνίδι προκλητικό και ενδιαφέρον. Το ένα μου πρόβλημα με το παιχνίδι είναι η αναζήτηση χρημάτων για το περιεχόμενο!
Lily’s Garden פאזל rfc
Αρκετά με όλη τη φύτευση λουλουδιών! Εκτός από αυτό, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Μισώ όλες τις διαφημίσεις, φυσικά, και μερικές από αυτές είναι αρκετά αηδιαστικές. Αλλά μου αρέσει να παίζω για να μάθω τι θα ακολουθήσει στην ιστορία.
Προσέξτε να μην ξοδεύετε τα χρήματά σας - τόσο απογοητευτικό! Μου άρεσε το παιχνίδι... και μου άρεσε η ιστορία, κ.λπ. Θα έδινα περισσότερα αστέρια, αλλά δεν μπορώ με κάθε ειλικρίνεια. Αν δεν έχετε προβλήματα με αμέτρητες αποτυχίες για αρκετές ημέρες και έχετε διαθέσιμο εισόδημα για αυτό το παιχνίδι, δεν θα το συνιστούσα. Αυτό το παιχνίδι βασικά δεν μπορεί να παιχτεί χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα που μπορεί να έχετε, αφού μετά το ποσό των επιπέδων "Χ", είναι ασυναγώνιστα χωρίς ενισχυτές κ.λπ. Και πιθανότατα δεν θα νικήσετε ακόμα τα επίπεδα, αφού βρήκαν ότι έχουν ρυθμιστεί για να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα για επιπλέον κινήσεις, ενισχυτικά κ.λπ. Ένα παράδειγμα περιλαμβάνει τα χρήματα/κέρματα - όπως η πληρωμή 900 κερμάτων παιχνιδιού (που θα σας κοστίσουν 1,49 $) για μόνο 5 ακόμη στροφές - είναι απλά άπληστο. Όλα κοστίζουν πολύ, ακόμα και για τις πιο μικρές εργασίες, και είναι δύσκολο να κερδίσετε τα νομίσματα. Είναι απογοητευτικό να πληρώνεις 900 νομίσματα όλη την ώρα, είτε σου απομένουν πέντε είτε μία κίνηση. Υπάρχουν ορισμένα επίπεδα που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε/κερδίσετε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερες κινήσεις ή περισσότερα ενισχυτικά/συσκευές βοήθειας (όπως ρουκέτες, βόμβες ή φτυάρια). Και η πιθανότητα να νικήσεις αυτό το επίπεδο; Καλή τύχη! Καταλαβαίνω ότι οι προγραμματιστές πρέπει να κερδίσουν χρήματα από το παιχνίδι. Αυτό είναι δίκαιο. Ωστόσο, το να χωθείς έτσι είναι B.S. Μερικές φορές έχω σταματήσει να παίζω επειδή είμαι τόσο απογοητευμένος και είμαι σίγουρος ότι θα καταργήσω αυτήν την εφαρμογή σύντομα επειδή υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να ξοδεύω τον χρόνο και τα χρήματά μου. Θα δώσω τα εύσημα στους προγραμματιστές που βρήκαν έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα από την τσέπη σας για αυτό το παιχνίδι. Παίρνετε 5 αστέρια για αυτό!
Πολύ καλό έχει και εύκολες αλλά και δύσκολες πίστες, κατεβάστε το
Τέλειο απλά
Εύκολο κ διασκεδαστικό παιχνίδι
Μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό και θα το συνιστούσα σε άλλους, ωστόσο μόλις άρχισα να παίζω. Συνήθως με τέτοια παιχνίδια όσο περισσότερο μπαίνεις σε αυτό και τόσο πιο δύσκολο γίνεται, συνήθως διαπιστώνω ότι είτε πληρώνεις για να προχωρήσεις είτε κολλάς, οπότε συνήθως χάνω το ενδιαφέρον μου, επομένως έχω δώσει μόνο 3 αστέρια, ωστόσο, αν συμβεί αυτό, θα ελέγξει αυτήν την κριτική.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά επειδή αφαίρεσαν την επιλογή να αποκτήσετε ζωές από τους φίλους σας στο FB, δεν είναι τόσο διασκεδαστικό! Δεν θα πληρώσω ποτέ ξανά για το πάσο! Παρακαλούμε επαναφέρετε τις επιλογές μας στο FB!
ωραιο παιχνιδι αλλα βγαζει συνεχεια τον σκιουρο και το κλεινει για αρκετες μερες
Μου αρέσουν τα παιχνίδια παζλ, αλλά 3 αστέρια για τη διόρθωση ενός πεζοδρομίου..και μετά είναι ένα μικρό τμήμα, άλλα 3 αστέρια για ένα άλλο μικρό τμήμα..sheesh. Μερικοί από τους γρίφους είναι αρκετά δύσκολοι και όχι για χαλαρωτική διασκέδαση.
Ωραίο παιχνίδι αλλά... Μετά την τελευταία ενημέρωση δεν ανοίγει η εφαρμογή
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές απογοητεύομαι γιατί δεν θα μου επιτρέψει να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο μέχρι να χάσω κάποιο συγκεκριμένο χρόνο. Σχεδόν φαίνεται να λειτουργεί εναντίον μου. Μου αρέσει τόσο πολύ που το παίζω πάντως.
Σούπερ!!