Post by discnoodtoregse on Feb 23, 2022 17:26:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
Дуже гарно.
Мені подобається ця гра,
Я навіть не хочу оцінювати це як повну зірку, мої діти такі злі, що все заблоковано, все було розблоковано до рівня 2, і це мене дратує, що я витратив місце на телефоні, ну викинь його в смітник один до багатьох додає два, все заблоковано і три втрати місця, дякую, що прочитали мій огляд.
Я ніколи не бачила такої гри...❤️це дуже різне та приємне., Креативність цієї гри надзвичайна...😍
Це весело🤗, тому що це блокування змушує мене робити божевільні речі 😣😣😣😣
Це чудова гра, але я оцінив її на 3, тому що 1, вони показують мені одну й ту саму рекламу знову і знову, і #2, це не дозволить мені змінити нижню частину своїх клієнтів, і я продовжую залишатися на 2-му місці. Але добре те, що якщо я дивлюся 1 оголошення, воно розблокує все в розділі.
Ця гра дуже гарна і дуже мила
Хороший день! Моя дочка користувалася моїм мобільним телефоном без мого відома, і вона завантажила цю програму та отримала доступ до підвищення рівня. Будь ласка, обробіть відшкодування на моєму банкоматі
Таке захоплююче, моїй 3-річній дочці це подобається.
Встановлюється не швидко, і це просто марна трата вашого часу. Мені 8 років, я ненавиджу це, і він все ще завантажується, і пройшов день, і це не дає мені скасувати встановлення. Також це було корисно
Я дійсно раджу вам не встановлювати цю гру тільки через рекламу😠😠😠😠щоразу, коли з'являється реклама, вся гра перезапускається😠😠😠😠😠😠😠😠
Чудово найкраще в цій грі, що ви робите свій власний дизайн у 2019 році до жовтня, це було за гроші, але після цього я відразу встановив його, я люблю цю гру, найкращу гру 💕
Напишіть це 3 іграм хлопніть 10 разів під подушкою і буде яйфон
Гра відстій бо навіть не зайшло воно в гру але за те, хоч шо скачалася кладу 2 зірок
Unruly Heroes Arcade mehf
Мені це подобається, але ця st*pid реклама постійно з’являється щоразу, коли я щось купую, будь ласка, виправте цю програму, і я оцінюю ⭐⭐⭐⭐⭐, бо мені це подобається😊❤️
Це не дуже хороша гра
Чудовий минувач часу, і я просто люблю це, я люблю користуватися макіяжем, одягати волосся і одягати їх
Ви повинні заплатити гроші, щоб мати можливість завершити запит. Після того, як я дізнався про це, я видалив програму.
Не відмінно, але й не погано. І вони мають багато доповнень
Класна гра
Мені подобається ця гра, але вона не відкриває все, будь ласка, відкрийте всі цукерки з макіяжем, будь ласка, будь ласка
Розблокуйте всі продукти ☹☹☹
Salão de Maquiagem de Doces Casual akw
Гра крута мені зподобалася
нормально
Я ще не грала у гру но думаю вона прикольна
Дуже цікаво гра, щоб більше часу проводити за тим, що поділися відео розблокувати ту чи іншу дію
Це так мило, мені подобається
І інший бік робочого дня. Людей було не багато. Не знаю, що сказати, що 6. Перший перед тим, як купити дешевий готель, номери на 8 3 5-го стандартного класу однаково. Родос. . The
Це весело і дає дітям, які хочуть бути дизайнерами, як я, можливість вийти на інший рівень дизайну
Це нормально, я не маю Інтернету більшу частину часу, але те, що я роблю, це весело
По-перше, це дуже довго, щоб зробити одну людину, і мені це не подобається, я видалив цю програму, потім у грі є багато реклами, яка мене дуже дратує, не встановлюйте цю програму
БУДЬ ЛАСКА, КОЖНИЙ РАЗ БУДЕ ПОКАЗУВАТИСЯ ОГОЛОШЕННЯ.
Це найгірша гра, в яку я коли-небудь грав, вам потрібно купити, щоб ви могли завершити міссон, тому, будь ласка, виправте це і зробіть все безкоштовно, тому я поставлю 5 зірок, якщо все це безкоштовно.
Хороша гра, у неї багато реклами
Це просто жах, я ненавиджу це! Як і я, я даремно витрачаю свій час, виконуючи завдання з зачіски, і немає навіть кнопки перевірки, є єдина кнопка, кнопка додому! Я маю 2 рівень, і я видалив це.
Candy Makeup Beauty Game Jocuri obișnuite hku
Candy Makeup Beauty Game عمومی bakm
Якщо я зробила найкращий макіяж, але результати - я третій 👎👎👎💩💩🤮🤮🤮😤😤
За цю гру варто померти
Прікольно
У мене є так, що ця гра робить мене щасливим, моя сестра і брат, тому що ви ніколи не працювали, але вони не зараз, коли ви взагалі не працюєте, я відчуваю себе так погано, що вони ніколи не платять зі мною, тому я почав грати в цю гру і почав грати