Post by discnoodtoregse on Feb 23, 2022 17:07:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více zdrojů hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Tato hra mě opravdu baví. Ale když se dostanete na určité úrovně, nemůžete postoupit, aniž byste si museli kupovat boostery. Některé úrovně se zdály zmanipulované a nemohli jste projít.
Vždy se zastaví, kdykoli to hraji
To je pro mě tak dobré, líbí se mi, že každá úroveň je rychlejší, tohle se mi líbí💖
Tato hra je klamně návyková a miluji ji.
Rychlý a zánavný
Skvělá hra, miluji všechny recepty a snadné upgrady a získávání drahokamů
Je to skvělá hra, ale není to tak dlouhá hra
Je to dobrá hra, ale příliš mnoho přidává .. Už to nemůžu vydržet, víc mě stresuje
Opravdu zábava pro všechny v každém věku!!!
Big Hunter ஆக்ஷன் laeg
Užívám si hru, ale zasekl jsem se na úrovni 28. Opět stejný dialog sledování videa, ale není tam žádné video. Vývojáři pls vyřešte tento problém, než ztratím zájem o hru 😃
Výborná a zajímavá hra
Skvělá hra a velmi návyková .... ALE !!! Pouze 115 úrovní na hraní s příslibem hraní v novém městě?? Tak kde je to nové město?🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Cooking Dream Įprastos temos oqm
Od poslední aktualizace neustále padá. Zejména po zhlédnutí videí za dvojité mince atd.
omlouvám se, viděl jsem 2x, hodiny se pohybují velmi rychle a moje matka také říká, že to mám, moc tomu nerozumím proč.
Cooking Dream Fritidsspill dxj
Ze začátku jsem tu hru miloval, ale když jsem se dostal na úroveň 68, hra se ztížila, hrál jsem úroveň 68 mnohokrát, ale nemohu ji vyhrát a množství upgradovacích předmětů je vysoké, prosím snižte to a udělejte hru trochu jednodušší hrát dám dvě hvězdičky nenuťte mě smazat hru, protože je teď nudná
Miluji tuto aplikaci. Hrát tuto aplikaci je energické. Není to nuda.
Proč se nemůžu přihlásit přes facebook?? .. jeho selhání, zkusilo to milionkrát, prosím pomozte
Je to velmi snadné a příjemné.
クッキングドリーム ミニゲーム cat
Po 22. úrovni velmi obtížné.
Hra se mi líbila jen to, že měřená úroveň je vždy problém, protože skončíte bez zákazníků a stále máte čas a je to frustrující, a také prosím otevřete druhý obchod, na kterém se už dlouho zasekává.
Dobrý velmi pěkný
Je to hezká hra ne nudná hra je tak zajímavá a pospěšte si, moc se mi líbí, proto jsem tuto hru ohodnotil pěti hvězdičkami, ale mám jen jednu hrozbu, protože někdy se připálí jídlo nebo budou zákazníci nenáviděni, to je jen se mi nelíbilo
Líbí se mi tato hra, ale diamanty nejsou inaf 3krát mě odinstaloval tato hra trvá tomuch vedios přidá net dhoud být pouze online
Aplikace je dobrá, ale reklamní videa nelze sledovat, abyste mohli vydělat více coinů A je to nespravedlivé Rychle s tím něco udělejte, než ji odinstaluji
Skvělá hra vás naučí hodně o potravinářském průmyslu, je to těžké slovo a rychlé tempo. Díky hře letí čas. A pokud máte hlad, budete rychle sytí🎃
Tááák, jde to jen na úroveň 115!
Hra je skvělá, až na to, že když vyhraju úroveň, musím čekat na konec reklamy, abych se posunul dál, nelíbí se mi to
Velmi pěkná hra
Velmi pěkná hra, kterou si užívám.thnx
je to dobrá hra
Tolik chyb. Hra samotná je v pořádku. Typická a zábavná hra na vaření. Odemknutí postavy potřebuje práci a lepší vývoj, má chyby v systému avatarů, které jsou frustrující. Úspěchy jsou rozbité. Nedostává kredit za dokončená města. Hra ještě potřebuje zapracovat a dala by lepší hodnocení.
Hru miluji, ale... Od aktualizace nemohu hrát některé úrovně a všechny úrovně se kazí a označují. Musí se neustále přibližovat a znovu otevírat. Prosím opravit. Zaplatil jsem, abych neměl žádné reklamy, takže nechci odinstalovat
Denní odměna za úkol nefunguje... úroveň devět má problém... otravný